Napi két tabletta – az egész éjszakás élvezetekért

A RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszulával akkor érheti el a legjobb eredményeket, ha kúraszerűen, legalább 3 hónapig szedi. Az első időszakban érezhetően tovább tartanak az aktusok, majd egyre inkább képes lesz ellazulni, megfeledkezni a korai ejakuláció okozta feszültségtől és a 3. hónap végére már azt is elfelejti, hogy egyáltalán volt ilyen problémája!

A RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszulát az alábbi módon kell szedni:

A RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszulát kizárólag férfiak szedhetik. 18 év alattiak, gyermekek, nők (különösen terhes és szoptató kismamák) számára a termék ellenjavallt!
A RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszulának nincsenek más ellenjavallatai, vagy mellékhatásai; akkor is nyugodtan szedheti, ha cukorbeteg, ha vérnyomásproblémái vannak, ha infarktusa vagy agyvérzése volt. Nincs kizáró ok, bármilyen betegség mellett nyugodtan végigcsinálhatja a kúrát.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

  • Az első kapszulát reggel, lehetőleg éhgyomorra kell bevenni, kb. 2 dl vízzel (lehetőleg szénsavmentes ásványvízzel).
  • A második kapszulát délután, jóval evés előtt kell bevenni szintén 2 dl vízzel (szénsavmentes ásványvízzel)
  • A RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszulát legalább 3 hónapig folyamatosan, kúraszerűen kell szednie, hogy teljesen kifejtse hatását.

Mellékhatások: nagyon ritkán előfordulhatnak enyhe gyomortáji panaszok, ilyen esetekben a kapszulát inkább étkezés után vegye be: ekkor a panaszok minden esetben elmúlnak.

A készítményt fénytől és melegtől védett helyen, zárt dobozban, gyermekektől elzárva kell tartani! Megfelelő tárolás esetén a gyártási időponttól számított 2 évig megőrzi minőségét. A lejárati dátumot a dobozon is jeleztük.

A RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszula egy gyógyszernek nem minősülő táplálék-kiegészítő, mely nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére, valamint nem  helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot.

Kattintson ide és élvezze Ön is a hosszabb szeretkezéseket a RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszula segítségével!

Megrendelem a terméket

1426865078.6807slider_image.png

A RedLine potenciazavarokra és potencianövelésre való kapszula

amely régóta ismert gyógynövények speciális keverékéből készült. Alhasi vérbőséget okoz, oldja a stresszt és szerotonin-termelésre készteti a szervezetet, így három oldalról száll szembe a potenciagondokkal és a korai magömléssel járó kellemetlenségekkel.

Biztonságos a RedLine étrendkiegészítő kapszula?

A RedLine by xxlpowering étrend-kiegészítő kapszula GMP gyárban, szigorúan ellenőrzött körülmények között készül.

Biztonságosan szedhető kapszula

Egyedülálló összetevőinek köszönhetően segít, hogy Ön a kezébe vehesse az irányítást.

100% elégedettség – 100%  garancia

Mi 100%-ban megbízunk a Redline  kapszulában. Számazási helye: EU

Van megoldás!

A RedLine segít Önnek megszabadulnia a kínos problémáktól!

Kérdése van vagy telefonon rendelne? +36 70 638 0588

Olvasson még a Red Line-ról:

Hol tudom megvásárolni?